Skauge Consulting

Hei, jeg heter Sigbjørn Skauge og er webutvikler på fritiden. Jeg har en mastergrad i datateknologi ved NTNU hvor jeg fordypet meg i kunstig intelligens. Jeg har drevet med webutvikling lenge, men bestemte meg for å danne et foretak i 2018 og startet opp da opp Skauge Consulting.

Skauge Consulting som foretak tar på seg oppdrag innen web-, app- og programvareutvikling. Jeg har til nå levert tre skreddersydde webløsninger i wordpress. Med wordpress får man en ferdigutviklet platform som man kan forme slik man vil. Dette gir en unik mulighet til å produsere nettsider hvor man raskt har et produkt oppe og går, hvor man enklere kan inn å endre på innhold uten datafaglig kompetanse. I tillegg til løsningen for denne siden har jeg levert løsninger for Ytterøy Utmarkslag og Ytterøy Samfunnshus.

Sammen med de andre aktørene fornyet vi Ytterøyportalen, hvor jeg sto for det tekniske. Ta gjerne en titt på min nettside for en oversikt over foreløpige prosjekter.

Skauge Consulting

Sigbjørn Skauge profilHei, jeg heter Sigbjørn Skauge.

Jeg er webutvikler på fritiden og studerer for øyeblikket i Trondheim, hvor jeg tar en mastergrad i datateknologi ved NTNU. I år blir jeg ferdig med mitt tredje år på studiet og har begynt med en fordypning innen kunstig intelligens. Tidlig i videregående utdanning ble jeg interessert i webutvikling og bestemte meg for å starte opp enkeltmannsforetaket Skauge Consulting.

Skauge Consulting som foretak tar på seg oppdrag innen web-, app- og programvareutvikling. Jeg har til nå levert tre skreddersydde webløsninger i wordpress. Med wordpress får man en ferdigutviklet platform som man kan forme slik man vil. Dette gir en unik mulighet til å produsere nettsider hvor man enklere kan inn å endre på innhold. I tillegg til løsningen for denne siden har jeg levert løsninger for Ytterøy Utmarkslag og Ytterøy Samfunnshus.

Sammen med de andre aktørene fornyet vi Ytterøyportalen, hvor jeg sto for det tekniske. Ta gjerne en titt på min nettside for en oversikt over foreløpige prosjekter.

telefon

984 84 037

e-post

sigbjorn.skauge@outlook.com

adresse

Nordvegen 414, 7629 Ytterøy