Nyhet: Fergeruter viser nå også tilleggsinfo for fergeavgang

Nå har vår eminente teknisk drifter og programmerer, Sigbjørn Skauge (Skauge Consulting), avbrutt julehvilen og klart å hente ut tilleggsinfo for fergeavgang i fergeinfo publisert på ytteroy.no.

Dataene hentes direkte fra atb sin rutepublisering, men vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere feil opplysninger som følge av ikke varselede endringer i atb sitt api eller publisering.

Men nå vil det på forsiden være en asterixstjerne ved en fergeavgang som har tilleggsinfo, som f.eks. at det er bestillingstur, at avgangen korresponderer med rutebuss, eller at du kan bestille transport til/fra fergeavgang (på ytterøysida). Det siste kan du lese mer om på www.atb.no/bestill, hvor du må klikke på Levanger og igjen skrolle nedover for å finne informasjon for Ytterøy. Dette gjelder bare de avganger som er merket for dette.

På ytteroy.no kan du klikke deg inn på “Se all fergeinfo” fra dagens fergerute visning på forsiden, eller velg Ferge i menyen øverst på forsiden. Da kommer du til rutetabellen hvor du kan søke på bestemt dato, og her er eventuelt tilleggsinfo markert med en i. Holder du muspeker over dukker informasjonen opp, derimot på mobil/nettbrett/touch kan du trykke på i-en for å se informasjonen.

Vedlagt publiserer vi to skjermdump fra mobilversjonen som eksempler på tilleggsinfo for fergeavgang.