Domen på Ytterøy tiltrekker seg gjester fra hele Trøndelag

Etter i overkant av 3 måneder med drift av den oransje domen på Furutoppen, kan vi konstantere at glamping på Ytterøya har livets rett.

Ytterøya er et perfekt sted for å tilby en overnatting utenom det vanlige. Med hjelp fra Bua Dekor på interiør og kortreist mat fra Rampa, har gjestene slappet av i den ville og trolske furuskogen. Den største utfordringen er ikke å få nok besøkende til domen, men rett og slett håndtere klargjøring av domen mellom hvert besøk. Det er særdeles lite arbeidsledighet på øya, som gjør at det er til tider vanskelig å finne ekstra arbeidskraft. Men vi har fått god hjelp av Agnietė Švedaitė og Ingeborg Bjørvik Jørgensen. Uten deres hjelp hadde det vært vanskelig å opprettholde så mange utleiedøgn.

Alle som er nysgjerrige på domen må bare ta turen opp til furuskogen. Mellom 12:00 og 15:00 er det som regel vask og klargjøring av domen, så det er et godt tidspunkt å ta turen for de som ønsker å se på utsikten.

Vi håper at flere kan bli inspirert av dette, og sette i gang egne spennende prosjekt som kan tiltrekke enda flere folk til øya vår.

For mer informasjon om domen, besøk www.yfd.no