Den spanske flue

UL- vårglimts teaterlag har i hele høst arbeidet med teaterprosjektet «Den spanske flue». Etter utallige øvingstimer, ble det ferdige prosjektet endelig klart til framføring. Teaterlaget gikk inn i et samarbeid med Rampa, for å få til julebord med mat og teater. Dette ble en stor suksess, da mange tok turen hit til Ytterøy samfunnshus også fra fastlandet. I tillegg ble det også en familieforestilling og en framføring på UL- vårglimts fjerdejuledags fest.

Videre ønsket vi å nå fram til flere med teaterstykket vårt, og satte i gang planlegginga for å legge ut på turne’. Første stopp ble Leksvik Kultursal den 25.01.2019 der vi spilte for en fullsatt sal. Så gikk turen videre til Øvre Kvam og Skauna Ungdomshus den 26.01.2019, der omkring 70 stk. hadde tatt turen for å se på oss! Dette var skikkelig stas. Alt i alt var vi omkring 20 stk. fra teaterlaget som dro i vei på turne’, med både folk foran og bak scenen.

Siste stopp for «Den spanske flue» blir på Inderøya ved Øynheim grendehus den 23.02.2019. Da kan vi se tilbake på 7 forestillinger, både på og utenfor Ytterøya. Dette er vi i teaterlaget veldig stolte av, og glade for at vi har fått til!

Ingvild Marie Nøst