Nøst Drone Foto

Hei, Jeg heter Per Nøst. Jeg har fått i oppgave og holde alle type bilder på denne siden oppdatert. Dette oppdraget passer meg utmerket med tanke på min drone hobby. Jeg kjører mye drone til vanlig der jeg tar bilder og videoer. Jeg har selvfølgelig mine egne prosjekt som jeg driver med, men jeg tar også gjerne mot andre prosjekter.

Vil du for eksempel ha bilde av huset ditt? Gården din? Vil du ha bilde og videoer av noe du skal selge? Har du lyst til og dokumentere en spesiell ting? Jeg kan hjelpe deg med dette.

Jeg eier en DJI Phantom 4 advanced som er utstyrt med et 4k kamera (ca. 10 ganger bedre enn vanlig HD). Dronen har en flyvetid på 30 minutter. Dronen har også en toppfart på 70km/t. Så med denne dronen kan jeg utføre mye spennende flyving.

Jeg kan dessverre ikke kjøre i Levanger by på grunn av ambulansehelikopterets landingsplass. Men hele Ytterøya er åpen for flyving.

Ta gjerne kontakt med meg om du trenger hjelp!

Her er noen av bildene jeg har tatt


telefon

953 08 540

e-post

per_nost@outlook.com

adresse

Flatan 161, 7629 Ytterøy