Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

YT-Lan

4. oktober 18:00 - 5. oktober 12:00

LAN på Ytterøy. dette blir knall. Meld deg på en underholdende, morsom og veldig billig kveld på Ytterøy Samfunnshus. Vi kjører seriøse konkurranser med premier over internett. Vi kommer også til å ha andre stasjoner for deg som ikke spiller data, vi kommer til å ha filmhjørne med prosjektor. det kommer også til å bli andre morsomme spillmaskiner som er åpen for alle, kanskje det blir noen konkurranser der også? Det blir matsalg, gratis for alle medlemmene våre. bare 50 kr for de som ikke er medlem. Det blir også kiosk med alle slag av godterier. Inngangsprisen er 50 kr for ikke medlemmer og gratis for alle våre medlemmer. Vi i UL Vårglimt gleder oss:-)

Vi får sponset superbra internett fra NTE, vi får sponset kylling fra Ytterøy kylling og vi får sponset pizza fra Orkla.

Det blir konkurranser i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og MInecraft, her vil det bli premier for den som vinner.

Du kan melde deg på arrangementet ved og sende en sms til Vilde Lønvik, tlf: 911 08 992. her må du også skrive om du skal ha internettkabel eller ikke. hvis du også vil sitte sammen med en person kan du også skrive det. Det er bindende påmelding.

Detaljer

Start:
4. oktober 18:00
Slutt:
5. oktober 12:00

Sted

Ytterøy Samfunnshus

Arrangør

UL Vårglimt
Telefon:
954 99 612