Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

ÅPNING YTTERØY UNGDOMSHUS

10. oktober 12:00 - 15:00

Gratis

Endelig kan vi invitere DEG til åpning av Ytterøy ungdomshus!

Søndag 10.oktober kl.12-15 vil Ungdomslaget Vårglimt holde åpent i ungdomshuset for store og små. Stikk innom for enkel servering og et hyggelig samvær i vårt nye lokale. Det skal ikke være en lang dørstokkmil til ungdomshuset! Kom derfor med den du vil, og se hvordan vi har fått det i kjellerlokale på Bua Dekor. Inngangen er bak Bua Dekor.

Vi takker alle bidragsytere som har gjort dette mulig, og håper fremover at ungdommene våre ser gleden i et møtested som dette.

Vi kommer til å prøve oss litt frem i starten, og se hvilke åpningstider som vil passe best på Ytterøya. Første arrangementene vi kommer til å arrangere i ungdomshuset, er halloween i slutten av oktober. Egne arrangement-plakater kommer ut for dette. Deretter vil vi prøve på et par åpningskvelder og filmkvelder utover november og desember, og deretter satser vi på mer faste åpningstider på nyåret med en vaktliste som vil komme ut.

Når det gjelder vakter, ønsker vi at de som er interessert i det, tar kontakt med Alexandra Skjørstad (tlf 95912243), slik at du kan være med i en vaktliste fra nyåret. Det vil også være anledning på åpningsdagen å skrive seg under som vakt, og samtidig komme med spørsmål og forslag.

Vi kommer til å legge ut på vår facebook-side og på vår nye snapchat-konto om åpningstider og happeninger i ungdomshuset! Legg oss til på snapchat: ulvarglimt

Håper vi sees 10.oktober!

Detaljer

Dato:
10. oktober
Tid
12:00 - 15:00
Kostnad:
Gratis

Sted

Bua Dekor
Midtbygda 87
Ytterøy, Norge 7629
+ Google-kart
Telefon:
41260535

Arrangør

UL Vårglimt
Telefon:
954 99 612